Siirry sisältöön

Kolonnit

Japrotek Oy Ab:n modernit tuotantotilat on alusta alkaen suunniteltu suurta tarkkuutta vaativien kookkaiden kolonnien valmistukseen ja kokoonpanoon. Tehtaalla pystytään valmistamaan jopa 80 metriä pitkiä kolonneja ja toimittamaan ne yhtenä kappaleena Pietarsaaren syväsataman kautta maailmalle. Kolonnin halkaisija voi olla enintään n. 10 m, mutta tarvittaessa voimme valmistaa vielä isompia kolonneja erityisjärjestelyillä.

Jos asennuspaikan olosuhteista johtuen kolonni pitää toimittaa osina, huolehdimme tarvittaessa myös asennuspaikalla suoritettavasta työstä.

Kolonneja suunnitellaan ja valmistetaan eri tarkoituksiin, kuten absorptioon, tislaukseen, uuttoon jne. Kolonnit voidaan varustaa asiakkaan toivomusten mukaan venttiili-, kello-, seula- ja muilla välipohjatyypeillä, jäädytysputkistoilla, täyteainekappaleritilöillä sekä muilla sisäosilla. Toimitukseen voidaan sisällyttää täysin valmis kolonni, joka sisältää esimerkiksi hoitotasot, tikkaat, eristyksen, putkistot jne.

Japrotekilla on kymmenien vuosien kokemus kolonnien suunnittelusta ja valmistuksesta eri prosesseihin kuten vetyperoksidin, typpihapon, etanolin ja monen erikoiskemikaalin valmistukseen.